VÄLKOMMEN TILL
DARK SOULS TATTOO STUDIO AB

Tatueringsstudio i närheten av Tierp

Är du intresserad av att tatuera dig?

Välkommen till Dark Souls Tattoo Studio, din tatueringsstudio i närheten av Tierp! Till vår studio välkomnar vi dig som är intresserad av att tatuera dig. Det är viktigt att vara medveten om att en tatuering är permanent, den kommer följa med dig livet ut. Dessutom är det viktigt att känna till att alla tatuerare har sin unika stil. Därför är det viktigt att du väljer en tatuerare som tatuerar i stilen du vill ha din tatuering. Både här, på instagram och facebook kan ni se tidigare tatueringar som vi har gjort.

Oavsett om du har en klar bild av hur din tatuering ska se ut eller om du vill ha hjälp med designen är du välkommen till oss.

VÅRA TATUERARE

Oliver Ahlén

Vår tatueringsstudio

Vår ambition är att vår tatueringsstudio ska vara en trygg plats för alla, kunder såväl som personalen. Därmed vill vi alltid har en god kontakt med kunderna som väljer att tatuera sig hos oss. Kontakten mellan oss ska vara tvåsidig, du som kund ska kunna stolt och säkert kunna säga till om du vill ha några förändringar i designen osv. Likaväl ska vi kunna lägga in vår professionella åsikt kring vad som kommer se bäst ut och fungera för just din tatuering.

Som sagt kan du komma till oss med en färdig tanke kring design, alternativt att du kommer in till oss så planerar vi och skissar fram designen tillsammans. För att få en uppfattning kring vilka stilar vi tatuerar i rekommenderar vi er att kolla in våra respektive instagramprofiler, länkar till dem hittar ni under Våra tatuerare. Vår tatueringsstudio ligger i närheten av Tierp.

Bokningsförfrågan

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Veluthe Ink AB

Ymergatan 14
753 25 Uppsala

info@velutheink.se

Eller skriv till oss på:

     

Sms till 0706 60 26 31